inloggen

Gratis workshop

Workshop financiële vrijheid

Je verdient nu geld door te werken, maar wil ook passief inkomen. Inkomen wat doorgaat als jij niet kan of wil werken. Maar hoe pak je dit nu aan? Wat zijn bewezen strategieën? In deze workshop deel ik mijn inzichten hoe je sneller financieel vrij wordt, waarbij ik heb geleerd dat je dit het beste kan doen door juist minder risico’s te nemen. Ook zal ik je laten zien hoe je vandaag kan starten met jouw eerste stap naar een financieel vrij leven. Ben je erbij?

Herken je dit?

Je kijkt aan het einde van je maand op je bankrekening en vraagt je af wat je met dit geld moet doen? Hoeveel buffer zou je eigenlijk aan moeten houden en wordt het geen tijd om te gaan investeren? Met steeds verder stijgende prijzen wordt je spaartegoed ook steeds minder waard.

Je bankrekening geeft een gevoel van zekerheid, maar je weet ook wel dat het niet voldoende is voor later. Je bouwt daarnaast nergens een pensioen op, waar je later op kan terugvallen. Je weet vrijwel zeker dat je meer moet doen om in de toekomst je levensstandaard voort te kunnen blijven zetten.

Regelmatig hoor en lees je over financiële vrijheid, maar het heeft je nog niet kunnen aanzetten om echt in actie te komen. Je mist het gevoel dat er een oplossing is die past bij jou en je het vertrouwen geeft om er echt voor te gaan.

Dit is wat deelnemers zeiden:

If you fail to plan, you plan to fail

Jaarlijks begeleid ik meer dan honderd ondernemers om gemiddeld tien jaar eerder te kunnen stoppen met werken. Door inzicht te krijgen in wat je (financieel) wilt bereiken zie ik dat er altijd meer mogelijk is dan mensen zelf denken.

Wil jij weten wat er mogelijk is voor jou? Schrijf je dan hieronder in!

Na deze workshop weet je:

  • Waarom financiële vrijheid draait om jou, niet om je geld
  • Hoe je meer rendement kan maken, door minder risico’s te neme
  • Welke tijdloze strategieën er zijn om financieel vrij te worden
  • Tips om direct te starten met jouw financiële vrijheid

De grootste financiële valkuil die je kan maken is uitstellen. Tijdens de workshop zal ik je laten zien waarom wachten met werken aan financiële vrijheid je jaarlijks minimaal €10.000 kost. Kan jij ook niet langer wachten?

Wanneer is dit wel iets voor jou

Wanneer is dit niets voor jou

Veelgestelde vragen

De workshop duur ongeveer 1,5 uur. Maar wat als je daardoor jaren eerder kan stoppen met werken? Prima investering toch?
Er is geen replay, omdat de ervaring leert dat je veel meer waarde krijgt door er live bij te zijn.

Het idee achter de workshop is dat het een interactieve sessie is. Ik zal jullie ook direct helpen om aan de slag te gaan en er is ruimte om vragen te stellen.
Een financieel levensplanner begeleidt klanten om hun geldzaken zo goed mogelijk af te stemmen op het leven wat ze willen leiden. Daarbij werk ik volledig onafhankelijk, waardoor ik geen financiële producten of diensten verkoop.