inloggen

Home » Blog » Waardebrief » Onbeperkt vakantiegeld door slim investeren

Onbeperkt vakantiegeld door slim investeren

Mei is de maand van het vakantiegeld. Zelfs als je geen vakantiegeld krijgt, dan nog zie je alle advertenties langskomen van bedrijven die je er graag vanaf willen helpen. Wat ik interessant vind, is dat de meeste mensen onverstandig omgaan met eenmalige financiële voordelen. Graag wil ik je helpen om iets waardevols te doen met geld wat je overhebt. Ongeacht of het nu vakantiegeld is, of je een fantastische maand hebt gedraaid met je bedrijf.

Rijke mensen kopen het laatst luxe, terwijl de armen en middenklassen het eerst luxe kopen is een uitspraak van Robert Kyosaki. 3% van de bevolking is rijk en wat deze groep anders doet dan de rest van de bevolking is dat zij op een andere manier geld verdienen. Zij hebben geïnvesteerd, zodat ze passief inkomen ontvangen. Ze ontvangen dividend, huur en winst, zonder dat ze hoeven te werken. Inkomen wat altijd doorgaat, zolang je maar niet meer uitgeeft dan er binnenkomt.

Door je vakantiegeld uit te geven, heb je één keer plezier. Je kunt een mooie reis maken, een nieuw bankstel kopen, of een nieuwe auto aanschaffen. Ook kun je je buffer verhogen voor tegenslagen in de toekomst. Vrijwel iedereen kiest voor eenmalig voordeel. Wat een verspilling.

Stel dat je jaarlijks duizend euro overhoudt en investeert in je verdiencapaciteit. Dit betekent bij een gemiddeld rendement dat je na acht jaar een vermogen hebt waar je ieder jaar duizend euro uit kan onttrekken, zonder dat het ooit opgaat. Onbeperkt vakantiegeld, of je nu werkt of niet.

De 3% rijken van deze aarde zijn echt niet slimmer, beter of knapper dan jij en ik. Het enige verschil is dat ze geleerd hebben om luxe als laatste te kopen. Wat een ironie als je beseft dat veel mensen zich rijk willen voordoen door dure spullen te kopen. In mijn eigen praktijk heb ik zelfs gezien dat dit beeld over rijke mensen helemaal niet klopt. Veel rijke mensen zien namelijk zo het voordeel van investeren, dat ze moeten leren om ook iets voor zichzelf te mogen kopen.

Je verdient nu geld door te werken, maar wil ook een passief inkomen: onbeperkt vakantiegeld. Inkomen wat doorgaat als jij niet kan of wil werken. Maar hoe pak je dit nu aan? Wat zijn bewezen strategieën? In deze workshop deel ik mijn inzichten hoe je sneller financieel vrij wordt, waarbij ik heb geleerd dat je dit het beste kan doen door juist minder risico’s te nemen. Ook zal ik je laten zien hoe je vandaag kan starten met jouw eerste stap naar een financieel vrij leven. Ben je erbij?

Blijf op de hoogte

Graag de nieuwste tips en informatie over investeren, sparen, slim geld uitgeven en financiële vrijheid? Meld je gratis aan voor de waardebrief.