inloggen

Financiële rust in 90 dagen

Financiële rust

Herken je dit?

 • Je hebt slecht inzicht in jouw financiële toekomst. Je wilt graag financieel vrij zijn, zodat werken in de toekomst een keuze wordt en niet langer een verplichting.

   

 • Traditionele regelingen passen niet goed bij jouw situatie. Je wilt eerder kunnen stoppen met werken, misschien wel een sabbatical, of juist het geld kunnen gebruiken als je even niet kan werken.

   

 • Wat is als zelfstandig ondernemer financieel en fiscaal slim is? Moet je misschien gaan investeren? Maar waarin dan? Kun je beter je hypotheek gaan aflossen? Wat moet je regelen voor je partner en kinderen? Het gevolg van alle onzekerheid, twijfels en complexiteit is dat je tot nu toe beslissingen hebt uitgesteld.

   

 • Je vraagt je wel eens af hoeveel winst je eigenlijk zou moeten maken om niet alleen nu lekker te leven, maar om ook nog voldoende opzij te kunnen zetten voor later.
 • Wat er overblijft van je winst staat nu op een renteloze spaarrekening. Het zure is zelfs dat het zijn waarde verliest als je rekening houdt met inflatie en belasting.

   

 • Je realiseert je alleen wel dat, als jou wat overkomt, jij en je gezin een groot financieel probleem hebben. Maar is een arbeidsongeschiktheidsverzekering dan nodig, of zijn er betere opties?
 • Naast je eigen toekomst denk je ook na over die van je kinderen. Je wilt ze kunnen helpen als ze later gaan studeren of een huis kopen. Je vraagt je af of dit mogelijk is en hoeveel je hiervoor opzij moet zetten.

Het is eigenlijk geen vraag of je je financiën serieus moet nemen, maar meer wanneer? Om financiële zekerheid de zekerheid te regelen is vooral veel tijd nodig. Uitstel is daarom een dure en risicovolle keuze.

Hoe zou het voor je zijn als:

Jij zelf bepaalt, wanneer je stopt met werken..

Er balans is in jouw leven tussen nu genieten en weten dat er genoeg is voor later.

Je bewust hebt gekozen voor financiële oplossingen, die passen bij jouw situatie.

Jij tijdelijk of voor lange tijd niet kan werken, er geen geldzorgen voor jou en je gezin zijn.

Jij hard werkt en goed zorgt voor je onderneming; de winst, die je verdient goed zorgt voor jou.

Je weleens dagdroomt over de reactie van je kinderen, als je ze later gaat vertellen dat ze schuldenvrij kunnen gaan studeren bij de universiteit van hun keuze.

Wat krijg je?

Inzicht in jouw belangrijkste doelen

In drie adviessessies ontwikkelen we een levensplan, waarmee je:

 • Bewustere keuzes maakt met je tijd.
 • Meer activiteiten gaat ondernemen waar je energie van krijgt.
 • Je inzicht krijg hoe je je inkomen kan verhogen, door je talenten beter in te zetten.
 • De basis legt van jouw financiële plan.
Persoonlijk financieel plan
 • Inzicht in welke financiële keuzes ervoor zorgen dat je nu en later kan leven zoals jij dat het liefste wilt.
 • Advies over welke investeringen jouw het meeste rendement en zekerheid opleveren. 
 • Advies over uitgaven, inkomen, vermogen, belastingen, risico’s, familie- en erfrecht
 • Een risico-analyse met haalbaarheidsanalyses van jouw financiële toekomst.
Strategisch bedrijfsplan

In een adviessessie maken we een plan om jouw inkomen aan te laten sluiten bij je persoonlijke doelen. Vragen die we hierbij beantwoorden zijn bijvoorbeeld:

 • Hoe kan je je huidige bedrijfsresultaat verbeteren?
 • Hoe kan je meer geld verdienen in minder tijd?
 • Welk verdienmodel past bij jouw doelen en hoe je het liefste werkt?
Antwoord op al jouw financiële vragen
 • Gedurende het traject zijn er de volgende contactmomenten mogelijk om jouw vragen te beantwoorden:

  • Minimaal vier  online of offline adviessessies
  • Een financieel planner is beschikbaar via de telefoon of email tijdens werktijden

Aan het einde van dit traject heb jij de financiële regie in handen, doordat je:

Een persoonlijk plan naar financiële vrijheid met veel zekerheid, flexibiliteit en een goed rendement hebt.

Inzicht hebt over wanneer je financieel vrij bent en hoe je dat kan realiseren.

Een plan hebt om jouw dromen en die van je gezin te realiseren.

Begrijpt welke risico's je loopt en hoe je hier mee om kan gaan.

Een systeem hebt om winst om te zetten naar financiële zekerheid.

De kennis hebt om in vertrouwen financiële beslissingen te nemen.

Ben je klaar met uitstellen? De investering bedraagt:

€3995 exclusief btw

Zij hebben financiële rust

Tuurlijk, je kunt het zelf doen

Ik ben het voorbeeld van zelf doen. Het gevolg was op een harde manier leren hoe het niet moet. Mijn hele leven heb ik een passie gehad voor persoonlijke financiën, maar dit heeft mij zelfs na een studie economie geen windeieren gelegd. Na veel vallen en opstaan leerde ik wat echt werkt. Door het werken met klanten heb ik gemerkt dat iedereen zich elke dag bezighoudt met geld, maar slechts weinigen weten wat het echt is en hoe het werkt voor jou. Vaak haken mensen af als het over geld gaat, omdat we verzanden in informatie over financiële producten en belastingwetten.

Een jaar uitstel kost je tienduizenden euro’s. Tijd is je meest waardevolle bezit en de meest bepalende factor in het vergaren van welvaart. We worden allemaal ouder en ooit moeten we leven van hetgeen we hebben opgebouwd. Om een modaal bestaan te hebben is het vereist dat je een vermogen opbouwt van minimaal enkele honderdduizenden euro’s. De meeste van ons hebben tijd en rendement nodig om dit te realiseren.

Als je alles geregeld had, dan zou je dit niet lezen. Ik coach mensen bij het maken van keuzes over geld. Het is voor mij de perfecte combinatie van mijn interesses en betekenisvol zijn voor anderen. Op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, ondernemerschap, gezondheid en sport heb ik zelf coaches. De reden hiervoor is dat ik mijn doelen eerder bereik met behulp van deze personen. De vraag is zelfs of ik mijn doelen zou bereiken zonder deze personen. Ben jij in staat om je eigen financiële doelen te bereiken en wat kost het je aan extra tijd als je geen hulp aanneemt?

Hoe meld je je aan?

Ik bel graag eerst even met je om te ontdekken of dit traject de beste match is voor ons allebei. We maken uitgebreider kennis en bespreken of ‘Financiële rust aan de kust’ de juiste stap is om jouw doelen te behalen.  Als ik denk dat je beter geholpen bent met mijn online programma of door iemand anders, dan zeg ik dat ook. Wil je eens vrijblijvend met mij bellen om te ontdekken of het ‘Financiële rust aan de kust’ traject bij jou past? Stuur me via het formulier hieronder een bericht en dan kom ik er binnen 48 uur bij je op terug.