inloggen

Werk met mij

Herken je dit?

Je verdient nu voldoende geld om lekker van te leven, maar hebt weinig financiële zekerheden. Zolang je blijft werken gaat het goed, maar wat zou er gebeuren als je dit niet meer kan of wil? Daar denk je liever niet over na.

Je weet dat je toe wil werken naar financiële vrijheid, maar vraagt je af hoe je dit het beste kan realiseren. Een groot probleem is dat er teveel keuzes zijn en wat past nu precies bij jou. Het gevolg is dat je geld nu vooral minder waard staat te worden op een spaarrekening.

Hoe zou het voor je zijn?

Eigenlijk wil je het liefste, dat je geldzaken gewoon goed geregeld zijn. Dat het jou in staat stelt om te leven zoals dat je dat het liefste wilt en dat het je weinig tijd kost.
  • Je iedere maand een stap dichter bent bij financiële vrijheid.
  • Er een goede balans is tussen nu genieten en zekerheid voor later.
  • Dat je je geld uitgeeft aan dat wat voor jou het allerbelangrijkste is.
  • Je geldzaken inzichtelijk zijn en zoveel mogelijk geautomatiseerd.
  • Je financiële zekerheden hebt voor jezelf en je gezin, als je niet zou kunnen werken.

Ben je klaar met uitstellen?

Laat mij je helpen om je financiën zo in richten, dat geld voor jou gaat werken. Dat financiële vrijheid in zicht komt en je nu de rust ervaart dat je je geldzaken op orde hebt. Het kan écht, maar dan moet je wel actie ondernemen. Het belangrijkste wat je namelijk nodig hebt is tijd.

We gaan er samen voor zorgen, dat jouw geld je in staat stelt om je mooiste leven te leiden. Dat je nu bewuste keuzes maakt, die ervoor zorgen dat jij de meest waardevolle persoon bent voor jezelf en je omgeving.

Hoe klinkt dat?

De mogelijkheden

Financieel vrij in
10 minuten per maand

€1495

exclusief btw

Financiële rust in
90 dagen

€3995,-

exclusief btw

Zij hebben financiële rust

Neem contact met mij op

Twijfel je over welk pakket het beste bij jou en jouw business past?

Neem contact met mij op via onderstaande button of mail me op jeroen@financieellevensplanner.nl en dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug!